Kontakt

Hardu frågor, tips eller funderingar? Bara för dig att antingen kommentera något inlägg eller maila:
[email protected]
Detta är även mailen som man kan skicka in tävlingbidrag och liknande om jag har något på G.

Början på Slutet

Hej och välkommna till min nyöppnade blogg. Jag kände att det var dags att börja blogga igen så jag bad min gode vän Freja Bergstedt att göra en design till mig, och visst blev det fint?:)
Jobbar fortfarande på lite smådetaljer i bloggen. Och det kommer bli lite småtråkig uppdatering nu eftersom att jag inte kan hitta sladden till min kamera, så blir ej mycket bilduppdatering...


Idag har jag iallafall varit på GrönaLund med Kevin Florström, Emma Holmén och hennes kompis. Det var trevligt trotts att regnet öste på. I helgen har jag varit i Skåne och firat min älskade Mormor som fyllde 60 år, hela släkten var där också, och måndagen åkte vi till stugan i småland, så kom hem idag. Imorgon blir det landet med familjen och träffa treeeevliga ungar. 


Kyss Karolina

Karolina Magnell

Mitt namn är Karolina Magnell. Jag föddes i september år 1996 i Stockholm.
Jag bor i södra delen av Stockholm med min mamma och pappa. Och jag har världens bästa storebror, som dock inte bor hemma.
Jag är en helsjuk brud som gör allt som är långt ifrån normalt. Jag är väldigt sprallig och glad. Men har även lite mörkare sidor, är lite små aggresiv. hehe. Kan även hända att jag är lite deppig, men varför sura liksom? :)
Utan musik och vänner skulle mitt liv vara sämst. Jag sjunger, dansar, spelar piano och massa annat.

Det var en snabb förklaring om mig!
Fler frågor går att skicka till: [email protected], annars är det bara att kommentera.

RSS 2.0