Saknad.


Alla säger att jag är snyggare och ser äldre ut i brunt hår. But I don't give a shit. Jag ska färga tillbaka till blont hår  sen.
Jag är blondin, från insidan och ut. Och jag tror att jag är "så fin" som brunett i allas ögon bara för att de inte är vana med att jag är brunette och då  ser det så nytt ut och annorlunda. Blä.

Kyss


God Morgon...

Så jäääääääääääääävla trött. Uppe fett tidigt, jag vet. Men nu sitter jag här och snart ska jag käka frukost.
Bröllopet börjar kl 14:00 så jag har ganska mycket tid på mig.
Jag var ju inte riktigt förberedd på detta bröllop så hann inte köpa klänning och jag har inte heller pengar till det just nu.
Så det blir det jag hade på Skolavslutningen, fast lite mer tillspexat ;) Har fortfarande inte kamera-sladden, men har nåra bilder från i sommras.

Dålig kvalité på dom efter som jag inte orkar sitta och skära ut och sånt helt perfekt.

Kyss

Okej..

Hejhej, nu har jag precis landat hemma hos mormor och morfar.
Idag drog jag hem tidigare på dagen än vanligt, jag hade ont i huvudet och var grymt trött. Och jag var ju så taggad för att ha mitt favorit ämne hela dagen... Behöver jag säga mer än NO? Herregud.
Sen var jag hemma, pluggade och sedan åkte jag mamma och pappa till Köping och nu sitter jag här. Vi ska vara här hela helgen för att vi ska på mammas kompis bröllop imorgon. Jag hade igentligen fått förfrågan att sjunga på det bröllopet för ett tag sen men jag kände bara ingen lust och var osäker, och då ska man verkligen inte ge sig in i det! Det är då man gör bort sig.
Igår var jag på Grönalund och Lindros var där. SÅHÄÄÄR grymt!! Visste inte att han var så kort bara, haha. Så jag hann åka lite och kolla honom och sedan sov jag över hos Vilma.
Jag har haft mys-kläder hela dagen och jag har inte duschat sen igår, haha. Jag vet, fett lökigt. Ska duscha nu.. om jag orkar, annars gör jag det imorgon bitti. hehe.

Kyss


RSS 2.0