Läh läh läh

Tjenare, tjenare.
Har inte bloggat på ett tag men mina inlägg är så tunga att dom håller ganska länge, visst?;)
Hur som helst att veckan gått fort ute på landet med trevligt folk. I Söndags vad jag på grönan och de senaste dagarna har jag varit hundvakt åt min Bebis Flippa. Grejen är att veckan har också varit fylld med en hel del draaaama.....Men det mesta har löst sig nu, har lixom ingen lust med bråk på sommarlovet...inte överhuvudtagis ifs men, men. Idag kom man hem sjuk, efter många bad. Så nu har man lite feber och så. Men ska försöka få med Elli ut imorgon. 
Anyways, nu ska jag kolla old  Gossip Girl - avsnitt och vila trotts att solen skiner ute, man måste få paus någon dag.


Kyss Karolina


Pucko

Tjenare folkARN. Sitter i Elins husvagn och käkar glarre. Det har slutat spöa så ska försöke hitt på nått ute,,, om man får me tjockiizeeeen. aja, hade jätte kul igår och de hände lite skoj, men orkar inte skriva nu...

Kyss Karolina

Glad Midsommar!

Hejhej. Ska tagga ut igen, men jag har firat midsommar lite iaf. Nu ska jag ut till stranden me gänget Eliiiin, Palleehhh, Oliveeeeer, Ralleeeeh, Feliiiiiciiiiia och mejbi Bobi ;) Aja hare gött.


Kyss Karolina

Äntligen!

Nu har min älsklings-bebis-pluttis-dvärg-sexi-unge, Vilma kommit hem från Spanien. Bäst för henne att hon inte är för brun och snygg.

BloggTrafik

Jag är medlem på en jätte bra hemsida, som hjälper mig och fyller min blogg med besökare.
Klicka HÄR för att bli medlem. Det är helt gratis och funkar super!:)

Kyss Karolina


Trying to reach

Hejsan hoppsan, lillebror.
Sitter i min lilla husvagn här på landet och myser med lite saft. Jo för er som kanske inte visste det så har jag en husvagn på en camping i Stockholms skärgård, i know, det låter jätte sunk, men det är det faktist inte. Det är väldigt fräsht och mysigt, vi är massor av ungdomar på campingen här också och det kan faktist vara väldigt kul här ute. Hur som helst sitter jag är och bloggar och facebook:ar, det är inte super kul att vara ute i regnet. Idag har jag inte gjort mycket mer än att duschat, hjälp mamma med att fylla på husvagnen med vatten, ätit och kollat på TV. Kan faktist vara skönt att inte göra så mycket ibland, även för Karolina. Men ska nog ner till Robin snart och så får vi hitta på något. Man kan ju alltid hoppas att Elin kommer ut snart, min lilla bebis.  
       
                                                                Elin Eriksson
                                          Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!:)
Nu ska jag försöka fylla min blogg med läsare och jag ska verkligen försöka blogga mycket de här dagarna på landet. Imorgon är det midsommar och hoppas alla får det kul.


Kyss Karolina


Designa Höstens Drömklänning

 Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM  Mina designade klänning på NELLY.COM
Klicka på Klänningen du vill rösta på, scrolla ner och rösta!:)
...men rösta gärna på båda om du har ork!:)





Kyss Karolina

God Morgon.

God Morgon. Gick upp för ungefär 10 minuter sen för att jag ska in och möta Freja, för att hon ska sin laddare. Är ganska små irriterad, har inte sovit ordentligt... Men men! Idag blir det landet, därför blev det en sån tidig träff med Freja för att pappa kommer och hämtar mig tidigt. Hon behövde verkligen laddaren. Ja, ja, Nu har jag dragit på mig mjukisdress och snart ska jag väll kila antar jag.


Kyss Karolina

Ny Handlat


Bikini-BH: Ellos - 179:-  BikiniByxa: Ellos - 129:-  Shorts: H&M - 99:-  2-pack bandeau-bh: H&M - 79:50
  Henny halterneck top: GinaTricot - 79:-


Vad tycks? :)  Kyss Karolina





RSS 2.0