Kommentar


Svar: Hej hej! En bra grej hade varit ifall du hade en andledning till varför du vill veta var den ligger, och det blir lite creepy när du även är anonym... så min skola ligger i närheten av Gullmarsplan och den är hyfsat bra. Den har varit superbra men nu är det... sudär.
Personerna i min skola är väldigt olika. Vi är alla väldigt omogna men vi uppe bland de äldre klasserna är typ som en liten familj fast inga tycker typ om varandra. haha. Men alla känner alla, man skulle kunna sätta sig vid vilket bord som helst och börja prata utan att det skulel bli några konstigheter.
Tack för att du läser min blogg, och kul att du gillar den! 

Kyss

Jag har....

piercat mig i näsan!! 



Under tiden nålen och piercingen skulle in och ut så kunde jag inte tänka klart utan allt kändes som en mardröm på 0,000001 sekunder och det var ganska obehagligt, helt ärlig. Men jag är väldigt rädd för nålar sånt. Men när det var klart kände jag mig superlugn igen!

Piercingsudion är jääätte bra! Om man ska pierca sig eller göra någon annan galenskap ska man absolut besöka CALM på Mariatorget. Dom fixar perfekt, dom är jätte nogranna, förklarar hur det går till och hur man ska sköta, man får komma på återbesök och komma dit så fort det är något man undrar över eller liknande. Killen som piercade mig var skit rolig och fick mig verkligen lugn. Och snacka om sterilisering, allt var rent, nytt, fräsht och byttes. I love it! 
Så vill  du pierca dig så kolla http://www.calmbodymod.com/ för mer info. Dom kan sin sak!
"Om du går till frisören för att göra en piercing, går du då till piercaren för att klippa håret?"

Det var det, Kyss!

Freja Bergstedt


Den här flickan, oj oj oj. Sjukt rolig och härlig på alla vis!
Till en början var vi inte super förtjusta i varandra med nu på senare dagar har vi hunnit växa upp (lite allafall) och jag tycker om Freja supermycket!
Freja är verkligen Jättebäst!! <3

Minja Hansen


Minja, Minja, Minja. 
Trotts att denna brud har sämst humor så är hon störtskön och otroligt skojig att umgås med.
Hon är jätte snäll och omtänksam men även väldigt knasig.
Minja betyder väldigt mycket för mig <3

 

 



Yodit Girmay


Den här tjejen, går inte att beskriva med ord!
Yodit är en barndomsvän som alltid funnits här för mig när jag behövt henne.
Hon är inte bara världens vackraste person, som ni ser. Utan även världens klokaste, snällaste och roligaste.



Älskar dig "Yoddan" ;)



skolan

Är i skolan, har varit fett seg på att blogga. förlåt.
BLOGGAR SEN. LOVAR

Kyyyyysseeen


Dålig uppdatering

Hej töntar! Jag har varit sämst på att blogga i helgen, men jag har varit fett busy med Josefine. Vi har busat hela helgen, jätte mys! 
Jag kom hem för en halvtimma eller så, för jag hade lämnat Jossan vid bussen. Och nu sitter jag hemma och ska plugga SO. bläk.

Si ju lejter alligejter!

Kyssen

Grattis Jessica Widh!

Grattis Jessica Widh, du har vunnit min tävling "en varm liten tävling", ett mail har skickats till dig som du måste besvara inom 4 dagar, annars går priset. 

För att besöka vinnarens blogg KLICKA HÄR

Kyss

SISTA CHANSEN!!

Skriv en kommentar med namn och mailadress i inlägget "En varm liten tävling" (scrolla ner)
Vinnare lottas ut, och får då ett mail. Så var nogranna med att skriva rätt mailadress.

Priset är en liten varm överaskning, ej värd mer än 70:-

Tävlingen avslutas den 26 / 11 (ikväll) så skynda!

Om man vill ha större chans att vinna kan man blogga om min tävling i sin egen blogg och skriva entill kommentar med länk till inlägget. Då har man alltså dubbelt så större chans att bli framlottad.
Jag kollar IP-adresser så att man ej har fler än 1 röst /pers (om man har länkat till min tävling - 2 röster /pers)

Lycka till! 

OBS: KOMMENTAR FÖR ATT TÄVLA LÄGGS I INLÄGGET "en varm liten tävling" LÄNGRE NER!

Hej hopp!

Idag är sista chansen att vara med och tävla så scrolla ner om du vill vara med! För ikväll lottas vinnaren ut.
Igår jobbade jag och Jossan förfullt med att göra klart våran dansvideo och sedan sov vi. Typ.
Idag åkte jag och mötte min storebror och vi gick runt på gymnasiemässan och han hjälpte mig att hitta bra gymnasium. Jag är väll ganska intresserad av Nacka, Rudbeck, Kulturama eller något sånt. Så nu sitter jag hemma hos min storebror. Senare ska jag åka hem, sen kanske till Jossan och göra klart filmen.
Blir ingen bild just nu. Ser ut som bajs! Nöj er med att jag bloggar.
Kyss

Josefine Edstrand

Hellue! Jag är Karros kompis, vi går i samma skola och nu sitter vi hemma hos mig. Jag är blond, blåögd och lite längre än Karro. Jag gillar att vara me kompisar och ha kul, hehe vem vill ha tråkigt??
Karro orkar inte blogga så hon bad mig göra det, vad gör man inte för bästa Karro? Hon kommer väl blogga snart!..kanske.
I skolan där vi går började jag på vårterminen i sjuan och Karolina var den första som jag lärde känna :) I början så tycke jag att hon pratade jäääääättemycket och det gör hon ju forfarande men man vänjer sig. Karro är super snäll, super söt och super rolig. Nu ska vi fortsätta på vår film som vi håller på med.
Karolina och Jag!
Heejdå! Kram

En varm liten tävling!

Skriv en kommentar med namn och mailadress!
Vinnare lottas ut, och får då ett mail. Så var nogranna med att skriva rätt mailadress.

Priset är en liten varm överaskning, ej värd mer än 70:-

Tävlingen avslutas inom cirka 2/3 dagar så skynda!

Om man vill ha större chans att vinna kan man blogga om min tävling i sin egen blogg och skriva en till kommentar med länk till inlägget. Då har man alltså dubbelt så större chans att bli framlottad.
Jag kollar IP-adresser så att man ej har fler än 1 röst /pers (om man har länkat till min tävling - 2 röster /pers)

Lycka till! 



Död

Svenska hela förmiddagen, sedan matte och sist Engelska. Drar till Gymnasiemässan, helt galet. Farsta med Elli, burgerking. HEM, Plugga inför grammatikprov. DÖD:
Bloggar snart... Kyss

Hej sötisar!

Hej läsare. Ni börjar bli få, jag undrar varför? Jag saknar er.
Kanske för att inga skojsiga bilder läggs upp pga att min kamerasladd är borta... Eller för att jag har blivit helt osocial och inte skriver intressanta grejer? 
hello!? help me.

Idag drog jag till Sarah, vi fixade vårt NallePuh-sockervadd och sedan drog vi till baletten. Nu är jag hemma, jag har ätit och ikväll blir det läggdags örly.
Kyss

Bra kompis.

Jag orkar igentligen inte blogga så jag bad min vän Sarah göra det, hon sa att hon inte kan blogga. Och samtidigt som hon sitter brevid mig skriver jag frågor osv som hon kan utgå ifrån. När jag äntligen är klar med frågorna och grunden, ber jag henne blogga men då ryter hon: Jag måste plugga!!
Illa, säger jag. Då kommer utbrottet. MEN OKEJ JAG GÖR DET, MEN JAG MÅSTE JU PLUGGA, MEN ÅÅH.
Jag blir arg då, hehe. Fast inte arg eftersom jag fortfarande är lite ironisk och småskojar lite. Sarah har lite svår att förstå skoj och ironi. Så hon blir väldigt uppretad. Lite som ett barn. + väldigt självisk. 
Hon sitter fortfarande brevid och sneglar lite på vad jag skriver. Hur som helst så älskar jag Sarah, hon är bara lite retard och jobbig ibland. Fortsätt plugga på Sarah. Jag fick iallafall något att skriva om.

Imorse ringde inte min klocka men min mamma ringde en kvart innan jag ska dra så jag drog på mig kläder och köpte en "Naturdiet smoothie" för att ersätta min frukost. Annars blir jag så grinig. Får se vad som händer i eftermiddag..

Kyss! Vilma hälsar också :)


Hiss och Diss 1

Måste skynda på med det här för Desperate housewives har börjat!

HISS
Dun. Dun. Dun.... JULPYNT!

Det ända som bättrar vinter-deppen och kylan! ååh det är så mysigt, bara att se de små ljusen ger mig pirr i magen! LOVE IT!
DISS
Hollister-personalen. Ursäkta mig, dom är jätte gulliga och trevliga, och jag älskar Hollister!
MEN: Hello guys! Wazzup? Hey girls! ....ja ni fattar. Klarar inte av det! Jag vet att typ hälften av alla som jobbar där snackar Engelska, men det är inte det att dom pratar Engelska utan hela grejen. Så pinsamt!! Det är liksom inte som att vi skulle stanna och ha en liten pratstund på engelska med dom? Eller pratstund överhuvudtaget! 
Jag vet att dom gör det för att vara trevliga eller nått sånt men serriöst? Finns det nån som tycker att det är speciellt gulligt? Klarar inte av det bara.
Nu vet ni, och det här är bara min åsikt! Ber ingen att hålla med mig.

Kyyyss

Hiss och Diss

Sant sant, cirka 1 gång i veckan skall jag hissa och dissa! Skojigt skojigt. Så jag skall straxt göra en "hiss och diss"-kategori, och även göra min första Hiss och diss. Jätte töntigt - i know. Men fortfarande kul så vad stoppar mig?

Ska först berätta om dagen tänkte jag väll.
Idag har varit en helt OK dag, förutom att min mage+huvud höll på att sprängas i morse och jag stannade hemma, då det var meningen att jag skulle komma till skolan vid lunch. Men duktig som man är tryckte jag i mig alvedon och tar sig till skolan tidigt. En till sak som kanske inte är det bästa är att jag blev utslängd från mitt SO-pass, mm. Första gången jag blev utslängd på typ 3 år. Good girl (a)
En kul grej är att min nuvarande slöjdlärare som är ny, han har nog inte riktigt fattat vårat schema så han råkar alltid ge oss typ 1 timmas rast fast att vi bara ska ha 20 minuters rast. 


Snart kommer det en hiss och diss så stay tuned :)
Kyss så länge!

3 skoldagar framåt

Jag och min vän Sarah ska göra lite skumma grejer den här veckan och vi har kommit fram till lite saker som kommer att ske efter lunch och som avslutas efter skolan slutat. Vi börjar från och med onsdag.
Jag kommer berätta allt sjukt efter vi gjort det ;)
Kyss

Just nu...

sitter jag och kollar... hmm? något trist polispogram. Jag har även hårfärg i håret, blond hårfärg. För att få bort den lilla röda nyansen liksom. Ska gå och skölja ut och duscha nu, så missar lite av 2 and a half men.



Gullig bild från förra veckan. haha

Ska synda på nu, såå...

Kyss!

Höst

Det är ju höst föresten! Dock kom den för ett tag sen och snart är det vinter. Men kolla mina små halvfula kassa löv som faller på bloggen! Kalas. Ska troligtvis fixa lite mer grejer i bloggen, men designen blir kvar ett tag över! Gillar den som satan.
Nu ska jag plugga och städa. Sedan snacka telefon med Sarah, KANSKE. 
-Bild på mig från i sommras -
Kyss

Smyckes - tips!

Hittade så mycket trendiga (och billiga!) smycken på MadLady, så tänkte tipsa lite. Saken är den att jag faktist inte tänkte tipsa om allt "trendigt", för det har toligtvis alla redan sett. Men har hittat andra sjukt snygga grejer som:

Kyss!

För er som inte visste..

Jag sjunger. De flesta vet men jag är lite dålig på att lägga upp videos då jag sjunger, skäms lite. Finns ändast 2 vidos upplagda på min sång och tänkte dela dom. Dom är ganska gamla men here you go!


Kyss

Nån som är på att...

...gå i ide? Skulle serriöst vilja! Som en liten björn, bara sova och slippa hela kalla skiten! Bara vakna till våren och värmen (Sveriges värme). Visst det är vackert och mysit med vinter.... om man är inomhus. Men usch nej!
ORKAR INTE VINTER.
Som tur är kommer julen och värmer mig! 
Om folk bara visste hur mitt rum ser ut på vintern, haha. Ser ut som ett amerikanskt hem. Hela mitt rum är julafton. Men det är det ända som värmer mig i kylan!!
Supermysigt med julpynt, ljus och sånt!
Jag bara räknar dagarna till att få börja julpynta ner mitt rum! ...dock har jag redan börjat lite, men ordentligt lixom!
Kyss

Tråka ihjäl en lördagskväll? nej tack.

Men jo, så blev det ändå. Sitter och ruttnar hemma. Ensam. I mörkret. för mig själv. uttråkad...

TUR ATT MAN KAN BLOGGA!
Idag vaknade jag upp hemma hos Sarah vid 10 tiden, vi åt pankakor, fixade oss lite lätt och tog bussen till IKEA, vi gick i cirklar hela dagen, åt grymt god mat på IKEAS resturang. Så värt. Och sedan handlade jag batterier och en slagt liten ljusslinga som just nu hänger i fönstret.
Nu ska jag väll sätta igång en film och ta mig lite Cola :)
Kyyss

In da skola!

Tjena kompisar!
Just nu sitter jag på NO-pass och svarar på frågor om typ teknik? Super skoj!
Nej men jag, Eleonor, Izabella, Mathilda, Felix, Markus och Linus sitter och softar litegranna. Nu ska jag äta lunch, tror det är hamburgare :/ Men skriver mer senare !






Adjö, kyyyyss!


GRATIS GODIS !

Jag är medlem på gratis godis och jag tjänar in poäng jätte lätt och får hem massor med gott godis. Tyckte först att det lät läskigt och konstigt men när jag väl kom in i det så är det faktist kul och spännande! :)

Damn

Hejsan fina bloggläsare! 
Idag har jag varit på en elevrådskurs och lite sånt, käkade donken till lunch och fikade lite efter skolan med Vilma och hennes söta mamma. Imorgon blir det NO hela dagen och sedan kanske slagg hos Vilma. 
Nästa vecka = gymnasie-mässan! Det ska bli kul men jag blir bara mer stressad och pressad för varje dag som går. Det känns ju lite URRRG!
För er som inte hört om gymnasie-mässan vilket jag tror dom flesta i Stockholm har så är det en mässa där olika gymnasium ger reklam för sig, så människor som snart ska välja gymnasium eller är allmänt intresserade kan ju alltid kolla öppettider och info på : http://www.gymnasiemassan.nu/

Nu tänkte jag även ta upp det här med att adda mig på facebook när du inte känner mig.
JAG ACCEPTERAR INTE FOLK JAG EJ KÄNNER. Då det finns undantag, alltså när personen har bra anledning till att lägga till mig. Men jag accepterar inte vem som helst som säger "jag läser din blogg" eller "du var på the wave" eller "du känner min kompis", osv. Skit jobbigt. Så lägg ner, det är jätte gulligt att ni vill lära känna mig bättre och så men facebook berättar lixom allt om mig, vill inte att vem som helst ska ha all info om mig. Känns helt fel. Tack.
Från det ena till det andra! Kolla vad jag hitta för liten sötipöti bild!:)
Reklam
Bilden är tagen någongång 2010, tror jag. Då jag och några till från min skola blev erbjudna att bli fotade till reklam för PrimaSkolan som gjordes i år. 
Hittade bilden på deras suite för ett tag sen och nu i en gammal mapp i datorn.
Tycker att den är ganska söt, don't you?
För er som är osäkra på vem jag är på bilden så är jag den blonda tjejen med grönt linne till höger.
Snart ska jag få låna Ellis kamera-sladd förhoppningsvis, och då kan jag fixa upp lite nytagna bilder!
Nu ska jag softa lite och sedan blir det nog till med lite skype med härligt folk.
Have a good day! Kyss

Tänker inte ens lägga upp en bild.

Kortkort inlägg
Om ni bara visste hur jag ser ut. Jag har failat stenhårt på att färga mitt hår och på att försöka fixa till det. 
Jag har nu KRITVIT hårbotten + tjocka GINGER-slingor + LILAROSAGRÅA toppar. FML.
Kommer fanimej strunta i skolan imorgon känns det som.
Jajaja, nu ska jag lägga mig efter en låååååång dag. Good night people
Kyss!

Juste!

Alla som gillade min status -> jag hade JÄTTE SVÅRT att välja, alla är riktiga snyggingar!
De flesta hann inte ens gilla innan jag redan börjat skriva blogg-inlägget.
Glöm heller inte att "hur fin man är" inte spelar alls stor roll för mig, det är bara skit.
Och jag la ut bilder ut ifrån min åsikt, men det var svårt!! Tro mig.
Puss på er snyggingar!!

De 5 finaste TJEJERNA som gillade min Facebook-status




DE ÄR INTE ORDNING





Elin Eriksson




Natascha Davis




Eleonor van Berkel





Erika Reyes




Sara Mathers Sundberg



Några snyggingar sudär!

Kyyss!

De 5 finaste KILLARNA som gillade min Facebook-status




DE ÄR INTE I ORDNING



Burhan Khalif




Elliot Broadley




Hugo Nilsson




David Stigholt




Lukas Hallinder



Några snyggingar sudär!

Kyss :)




Hoopp

Tjenixen! Jag har varit dålig på att blogga idag, men jag har så ont om tid! Ska skärpa mig...
I fredags var jag på The Wave, det var ganska kul.
I lördags sov jag hos Freja och igår var jag bara hemma och slappade + städade mitt rum.
Idag har Sarah varit här och sedan var jag hos tandis och tog lite pictures och sånt, blä. Det gick iallafall bra, I hope. Och typiskt mig så måste jag alltid belöna mig själv efter jag varit hos tandläkaren, så jag köpte nån slags vanilj-munk med hasselnöt+vitchoklat "topping" på donutbaren i Farsta. tjoookkkiiizzzzzz! muuuuuummsfilliabbis!
Nu ska jag mysa med lite musik!

In Time

Idag såg jag filmen "In Time". Den var grym! 
Filmen handlar i största del om Justin Timberlake och även Amanda Seyfreid.
Filmen är jätte svår att beskriva men det är typ så att dom lever i en värld där det inte finns pengar, utan man betalar och lever på tid, tar tiden slut dör man. Poffs! Jättesvårt att förklara men den var grym!



Hoppas Trailern förklarar det bättre än jag! ;)


Kyyyss!

Jaaaaag veeeeeet!

Jag vet att jag skulle ha bloggat för ett tag sen men har inte haft tid. Tänkte snabbt gå igenom dagarna.

Onsdag - Jag och Elli åkte till skogen, det var mys och kul. Det kanske kommer upp mer om det senare.
Torsdag - Åkte hem och sedan sov jag hos min Nathalie.
Fredag - Jag åkte hem och sedan åkte jag till stan och umgicks med gott folk.
Lördag - Sarah sov över hos mig och vi hittade på massa skoj hela eftermiddagen/kvällen/natten.
Söndag - Varit hos läkare för konstiga utslag, det var lugnt. Sedan på bio med Jasmine och Minja.

Kyss

My name is Luka

Hejhej! Jag försökte videoblogga igår kväll med icke. Sarahs dator + jag = nää. Men hur som helst så var jag i stan igår, jag köpte biljetten till The Wave och sedan åkte jag, Vilma, Johan, Sarah och Minja till Waynes Coffee i Slussen och fikade. Det var jättemysigt. Sedan slaggade jag hos SarahPara.
Idag är det dags! Jag och Eleonor ska rymma ut till skogen 1 dygn så nu ska vi iväg och handla mat för typ 40:- 
Det ska bli skit kul, hoppas jag! Eleonor är påväg hit och jag håller på att packa + äta mammas goda tonfisk-sallad.
Jag ska fösöka skriva lite och så idag och imorgon så kan jag blogga om det när jag är hemma imorgon eftermiddag. 

Nu måste jag fixa det sista, hare gött!

Kyss


RSS 2.0