Men jag orkar ju inte.

Redan skoltrött, ont hela tiden överallt. Huvud, axlar, knä, och tå. Men speciellt huvud och mage. Jag dör lixom. Fett synd om mig, jag vet. Och jag bara orkar inte ens blogga, ja nu gör jag det ändå men ni märker ju hur lame jag är. Har knappt några läsare längre för jag skriver så tråkigt. Men jag orkar inte bry mig för jag är trött. Ska tänka på skolan för jag går i 9:an och så men jag orkar knappt. Jag vill hitta på massa saker men jag har ingen energi, och även om jag har det... VAD SKA MAN GÖRA? inget. jag vet. fett lame.

Kyss


Länkbyte !

   Länk byte med min kära vän Minja. Vi har börjat umgås igen efter nått år sudär och hon är helt underbar, och grymt rolig. Läs hennes blogg http://prettycool.blogg.se/ genom att klicka på någon av bilderna.                                            

Kyss


Har fortfarande inga bilder att lägga upp..

men det får ni leva med tills min sladd dyker upp!
Idag har jag pluggat och hart gympa med min grymt snygga brittisk-talande, härliga gympa lärare, som ser amerikansk skådespelare. hehe. Sedan glömde jag min väska i skolan så fick åka tillbaka, hämta den, och sen åkte jag, Sarah och Vilma hem till mig och mös med chips, läsk och choklad. Jag vet, as nice. Nu sitter jag och känns som att lilla Karolina ska blunda tidigt ikväll.

Kyss


Hehe

Igår var det skit stressigt i skolan och jag stannade tillochmed kvar och pluggade i 1 timma och sedan drog jag och Kevin till grönan. Och sedan på kvällen fick Kevin lacken på mig och när jag kom hem åt jag och gick å la mig för jag hade så sjukt ont i huvudet, asså sjukt ont. Idag har det varit en vanlig skoldag och sedan var jag i stan med Minja och Sarah och vi hade skit tråkigt, men det funkade. Hehe.

Kyss


Best Thing I Never Had



I used to want you so bad
I'm so through it that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
Oh you turned out to be the best thing I never had
Oh I will never be the best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now






Ta't lugnt

Sitter hemma och tar det lugnt även om jag redan har gjort det hela helgen...

Igår var vi på middag och jag gick ock la mig ganska tidigt, eller jag låg på golvet brevid en hink och trodde att jag skylle sp*, vilket jag inte gjorde. Men trodde serriöst att jag hade blivit magsjuk. Men det är bra med mig nu.
 
I fredags var jag typ i Tyresta och lärde mig saker om typ träd ? hehe. Men när man kommer hem för att ladda upp bilderna har man ju självklart glömt kamera-sladden på landet.

Nu ska man väll lägga sig på soffan och kolla mer film men först alltid en dusch
inte lukta usch står högt i kurs.

Imorgon är väll en vanlig skoldag antar jag, eller mina skoldagar blir aldrig "vanliga", men typ.

Men idag kan jag inte langa upp nån bild tuvär, eftersom att mitt minne är någonstans där det ej ska vara, eftersom min sladd som sagt ligger kvar på landet.

Kyss


Let's sleep

Dagens:

Händelser -

Har haft idrottsdag i Farsta IP, sen kom jag hem och sov och sen taggade jag till stan med Minja och Kevin.

Känsla -
Idag är jag riktigt känslig och TRÖTT som in I.

Kanske -
Jag och Vilma kanske ska skaffa blogg tilsammans.

Att göra -
Packa inför morgondagen, jag ska typ ut till Tyresta. Sedan ska jag SOVA. Om jag kan.


Kyss

Luminary ones

Glömde berätta att jag har gått och blivit brunett.... hehe. Finns några bilder i tidigare inlägget på det.
Idag hade jag idrottsdag i Farsta, så jag fick sovmorgon och Vilma sov hos mig.. Eller vi kunde knappt sova för vi var så jävla rädda. Jag hade berättat en spökhistoria och den var så läsklig så tillochmed jag blev rädd.. HAHA fast den är lixom inte läskig. Men vi var rädda.
Jag kämpade på hårt idag iallafall, men nu är jag hemma och tar det lugnt för mot slutet var jag slut och jag trodde jag skulle svimma. Känns typ som att jag ska somna nu för jag är så tröööööööööött !

Kyss

Going faster than tomorrow'

Herregud. Har inte bloggat på sjukt länge, men jag har inte alltid tid. Eftersom jag har ett liv har jag inte suttit och bloggat vid datorn i sommar utan som normala människor hittat på saker. Jag går i 9:an det här året och vill verkligen kämpa denna termin så vet inte om jag kommer ha massor av tid för bloggning, men det kan ju ändå vara skönt med lite avlastning eller vd jag ska säga. Tänkte iallafall köra en liten bildbomb från sommaren.


Ung 08. Var inte alls så kul på Ung som de andra åren.















The Sense. Grymt kul.







Min vackra Vilma <3






Älskar er, kusiner <3





Ett par av mina nya skor <3






Kyss !

RSS 2.0