Dagens Haff - Killar

Jag lärde känna Ralle i sommras, han är en jätte trevlig 96:a med sjukt mycket humor. Han är vekligen snäll och rolig så tveka inte tjejer, satsa !





TIIIM. Tim är en trevlig och söt 96:a som är väldigt lugn men även rolig. Jag har gått i samma skola som honom i typ 3 år och enligt mig verkar han vara killen som bara softar runt. Alla i min skola gillar Tim så varför skulle inte ni tjejer göra det? Haffa på nu !!

Dagens Haff - Tjejer

Den här tjejen har jag känt i snart 5 år tror jag och hon har alltid kunnat få mig gråta av skratt. Hon är en skit snygg, helgalen 98:a som lever livet.
Killar jag säger bara HAFFA!




Jag har känt Sepanta sedan 3 år tillbaka då jag började i Vittra. Hon är en hjälpsam, charmig 95:a som får alla att le.
Så haffhaffhaffhaff!!



Roligaste fejsrejpen jag någonsin gjort.


Hahah. Dock har jag även facerapeat Jossan med sjukt roliga grejer. Men denna är jag riktigt nöjd med, det jobbiga var ju bara att så fort nån gillade statusen gjorde jag om den för att ingen ska gilla förutom offret själv.

Kyss

Svar på frågorna

Frågestunden kan fortsätta om nån har mer frågor men svarar hittils på dom som kommit in. 



Varför har du inte bloggat på länge?
Som sagt har jag varit trött på det mesta och speciellt bloggning.





Kan du lägga upp mer bilder dig själv och vad du gör?
Ska tänka på det, dock är detta en skriv-blogg om du förstår. Alltså ingen foto-blogg. Och sen är det så jeffla jobbigt att få upp bilder för mig eftersom att jag måste lägga in på mamma dator och  föra över och grejer. Men jag ska absolut tänka på det!





Brukaru gå på många fester som the wave å sånt? Brukar du dansa då?
Sen efter sommarn började jag gå på "sånna" fester och jag tycker det är superkul! Så ja.
Och detklart jag dansar på festerna, det finns inte så mycket annat att göra.


Bild på mig från The Sense.






Strulade du med någon på senaste The Wave?
Jag vill inte ha fler sånna här frågor tack och jag tycker frågan är ganska onödig. Men svar ja.







Bästa med jul?
Att ge och få julklappar och att bara umgås.






Vilka umgås du med?
Alla möjliga, jätte svårt att nämna alla men jag umgås bland annat med min ängel

Eleonor van Berkel





Festa hela natten eller ha mys kväll??
Det beror verkligen på med vem jag ska festa/mysa med och vilket humör jag är på. Om jag måste välja blir det nog festa hela natten.





Sjunga eller dansa??
Sjunga! Jag älskar att dansa men sjunga är min grej liksom.


Modevisningen i Köping





Hur många seriösa förhållande har du haft i ditt liv?
0,02%. Det är ju många gånger jag har gått in serriöst för ett förhållande, dock har jag haft otur med val av killar då dom inte är serriösa. Så jag skulle vilja säga 0.








Van är du mest nöjd med i ditt utseende?
Jag vet inte. Troligtvis min rygg.







Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Snäll, sprallig och liten.






Vad skulle du vilja bli nät du bli stor?
Jag har ingen aning. Troligtvis musikal-artist.





Om jag taffadade på dig skulle du bli lack?
Nu vet inte jag vad taffade är men jag skulle kunna gissa på att du menar tafsade. Jag vet ju inte vem du är och du är annonym så om en annonym människa kom och tafsade på mig så hade jag lackat ur. Svar ja.







Ditt drömliv from now on? <3
Mitt drömliv är att leva frisk och lycklig.


FRÅGESTUND




JAG VEEET.

Fy fan jag är så hemsk, hur kan jag plåga er stackare med att inte blogga. Ni måste må skit! haha nej driver. Men jag har typ inga läsare kvar. 

Jag skulle precis skypa med Skalman men blev dissad för att han skulle till sin träning så jag får skype med nån annan blondin, blir nog Emanuel. hehe.

Imorgon är sista skoldagen för denna termin och det ska jag Eleonor och Sarah fira med att gå på ljusterapi. Jag har ju berättat lite om hur jag mår på vintern och ljusterapi ska tydligen hjälpa? haha låter helflum men jag är faktiskt ganska taggad! Hoppas det funkar. Efter ljusterapin ska jag, Eleonor och kanske några andra mysa tills vi ska till skolan igen för att hämta betyg! Urg, inte sugen. Vet att jag inte har höjt mig ett skit, och ändå har jag kämpat som fan. Iallafall i början men jag kommer ingen vart. Men kommer inte sluta kämpa. Jag ska ha bra betyg!

På fredag åker jag ner till Skåne med familjen, vi ska fira jul där med min moster, hennes man, mina små kusiner och min mammas kusin. Det ska blir riktigt trevligt.

OMG - JAG SKA FÅ TANDSTÄLLNING.
Jag grät efter mitt besök hos mr. tandläkare. Men bra kompisarna tröstade mig. Och jag har verkligen inget emot folk med tandställning. Men jag vill själv inte ha det, eller jo för jag kommer få sjukt vackra tänder. MEN JAG SKA HA TANDSTÄLLNINGEN I TYP 2 ÅR. Kommer jag ens passa i det? NEJ. Dock tycker jag att det finns grymt snygga tjejer med tandställning och det kan t.o.m. vara charmigt men åååååh.
Kyss

Apotekarnes Julmust

Hejhej! Nu har jag varit jätteseg på att blogga, men det är mycket skola och jag har varit sjuk hela veckan och inte orkat. Jag ser att ni har gett upp hoppet om min bloggning men här är jag!

Jag tror och hoppas att ni har hört om sanningen om vår älskade julmust, om inte så kolla detta klipp!


Precis. Apotek-Arnes jävla julmust.
Jag har alldeles för svårt att leva i denna ovishet så jag var tvungen att söka upp detta.
Jag ringde till Carlsberg som då äger Apotek-Arnes julmust och sa på ett ungefär "Hej, jag har en fråga om eran julmust, ehm fast vad heter den nu igen?" och som svar fick jag "apotekarness", liksom inte Arne och inte apotekarens utan Apotekarness. Jag la på och sprang ut till mor och berättade detta. Vi satt i chocktillstånd tills pappa kom hem. Han blev inte så chockad men han trodde inte alls på det.
Men jag gav inte upp i mitt sökande! Nej nej. Jag läste lite. Apotekarnes julmust "uppkom" på 1870-talet. Alltså en väldans lång tid sedan, och nu är det så att troligtvis är alltså "Apotekarness"-julmust skriven i gammelsvenska då det var 1870! Och som vi alla förstår är det apotekare som har uppfunnit detta mirakel. Så det vi kan säga än så länge (tills inget bättre svar) är att det är skrivet i gammelsvenska då det troligtvis sa "apotekarness" istället för apotekarens/apotekarnas.
Men efter detta kommer jag kalla den Apotek-Arnes julmust för det låter sååå sjukt kul! hehe.
Det var allt från mig. Kyss

Beställt och nyhandlat!

Idag handlade jag svarta "fake-ugs" på DinSko för 199:- (REA). Jag handlade även massor med ull-strumpor och bambu-strumpor på Åhlens (3 par för 99:-). Och så handlade jag ett par lovikavantar på T-centralen för 110:-. Så nu håller jag mig varm i vinter!
Igår beställde jag även lite kläder från H&M då det var jätte mycket REA.




Beställt från H&M.



Svart stickad cardigan.

49:50 99:-





Svart stickad tröja. 

74:50 149:-



Svart trosa med "halvspets".


39:50 79:50



Brun spetstrosa.


39:50 79:50




Kyss

Ojämna mellanrum.

Jag kommer att blogga lite mer nu och försöka komma igång igen men först ska jag förklara varför det blir såhär med bloggningen. 

Det är vinter. Mitt huvud går i ide. Alltså mitt huvud har paus och sover. Och eftersom att det är svårt att blogga när huvudet har paus bestämde jag mig för attt bloggen också får pausa. Sen insåg jag att det inte är jättesvårt att blogga utan huvud. Så nu gör jag det med ojämna mellanrum.

Hur som helst så är det så att en viss Karolina inte mår så bra. Hon är ganska deprimerad av sig, och när vintern kommer blir hon megasuperjätteskit-deprimerad. Tro det eller ej, det kanske inte märks men jag svär på att jag är jätte deppig.
Och nu har jag även fuckat upp min design på bloggen. Det är mycket i skolan. Jag är trött. Jag är stressad. Det är kallt. Och typ allt är jobbigt....

Men det är inget jag whinar över! ;)


Ni får ingen bild på något för jag har ingen lust att bjuda på det.
Adjö Kyss

UURRRG!

Jag fuckade upp bloggen lite så man inte kunde se någonting, bara massa random text så jag var tvungen att klicka på "återställ kodmall" eftersom jag inte visste vad jag hade gjort för fel.
Så kategorierna lägngst upp, de fallande löven, rosa bandet-grejen, mm nu är helt borta.
Orkar inte fixa det just nu eftersom jag fortfarande har bloggpaus. Skulle bara berätta så ni inte tror att jag håller på att lägga ner, för nejnej.

Hörs då! Kyss

Jag tog mig ann en bloggpaus

och den fortsätter en tid framöver. Mellan 3 minuter och 3 år. Vi får se. Troligtvis är jag tillbaka inom denna vecka, har varit mycket nu. Eller jag har annat för mig. Hoppas ni överlever!
Kyss

RSS 2.0